Hem » Webbhotell » Inleed

Inleed

Inleed LogoBesök Inleed
Vårt Betyg: 8 / 10

Inleed är ett personligt, heltäckande och användarvänligt webbhotell. Det här är ett billigt alternativ för privata hemsidor såväl som för mindre företagsprojekt. Har du en mindre budget för webbhotell och vill ha säker och pålitlig webbhosting kan det här vara rätt för dig.

Med Inleed webbhotell är det enkelt att komma igång eller driva ett webbprojekt vidare. De har en fin support med generösa öppettider. De beskrivs ofta som webbhotellet som har allt till humana priser!

Standard
19.00 kr/mån
Utrymme: 2 GBTrafik: 50 GBDomäner: ObegränsatMySQL: ObegränsatMSSQL: 0 st E-postkonton: ObegränsatKontrollpanel: DirectAdminPHP Memory Limit: 1024 MB
PHPASP.NETPythonJSPNode.JSRubySSHFree SSLCron jobsGitBackup
Special
29.00 kr/mån
Utrymme: 10 GBTrafik: 250 GBDomäner: ObegränsatMySQL: ObegränsatMSSQL: 0 st E-postkonton: ObegränsatKontrollpanel: DirectAdminPHP Memory Limit: 2048 MB
PHPASP.NETPythonJSPNode.JSRubySSHFree SSLCron jobsGitBackup
Prime #1
99.00 kr/mån
Utrymme: 50 GBTrafik: 3000 GBDomäner: ObegränsatMySQL: ObegränsatMSSQL: 0 st E-postkonton: ObegränsatKontrollpanel: DirectAdminPHP Memory Limit: 8192 MB
PHPASP.NETPythonJSPNode.JSRubySSHFree SSLCron jobsGitBackup
Priserna visas primärt inkl. moms för lättare jämförelse för privatpersoner.

Fördelar med Inleed webbhotell

Billigt och bra, det är en beskrivande sammanfattning av Inleed webbhotell. Den personliga touchen och det varierade utbudet av tjänster till låga pris gör Inleed till en mycket populärt webbhostingtjänst.

De främsta fördelarna med Inleed webbhosting är:

  • Billigt webbhotell. Priserna för webbhotellpaketen är låga och detta trots att du får många fina funktioner i varje paket.
  • Garanterad upptid. Om du väljer Prime kan du få garanterad upptid där Inleed kompenserar dig med gratis hostingmånad om de inte håller måttet.
  • Många webbhotellpaket. Många olika paket gör det möjligt för privatpersoner såväl som företag att hitta rätt typ av webbhosting med Inleed.
  • Personlig och snabb support. Supporten är snabb och tillgänglig dygnet runt. Dessutom är den personlig, engagerad och på svenska.
  • Flitiga backuper. Det kommer att skapas backuper två gånger per dygn.

Inleeds 3 hostingpaket

Du har 3 huvudpaket för hosting att välja från när du väljer Inleed som din webbhotell leverantör. Utöver detta går det också att välja bland 3 specialpaket för proffs. Men vi börjar med att se på huvudpaketen Standard, Special och Återförsäljare.

1. Standard

Det här är det enklaste och billigaste webbhostingpaketet som inte kostar mer än 19 kronor per månad. Med detta paket får du 2000 MB SSD-utrymme, 50 GB trafik per månad, 1 GB RAM och 1 Core. I paketet ingår gratis SSL såväl som SSH, Redis och OPcache.

Standard är ett bra val för en enkel hemsida eller blogg. Det är billigt men väl tilltaget.

2. Special

Om du lägger till 10 kronor till per månad så får du paketet Special. Här är det 5 gånger mer SSD-utrymme (10 000 MB) och du får stöd för 250 GB trafik per månad. Paketet ger dig 2 GB RAM och 2 Core. Här ingår också gratis SSL och Redis, OPcache och SSH.

Det här paketet kan fungera både för privat hemsida och för en mindre företagssajt.

3. Återförsäljare

Det här är paketet som kan tänkas passa när det krävs lite mer utrymme. Här går SSD-utrymmet upp till 50 000 MB och du får stöd för 3000 GB trafik per månad. Paketet inkluderar 4 GB RAM-minner såväl som 4 Core. Precis som med de tidigare paketen får du gratis SSL med Let’s Encrypt och SSH, OPcache och Redis.

För precis under hundralappen kan det här vara ett prisvärt paket för en företagssajt. Men om du känner att det inte räcker till ska du veta att du från Inleed även kan få webbhotellpaket för proffs med mycket mer utrymme.

Prime-paketen för proffsen

Inleed har också det som kallas för Prime-paket och det finns 3 stycken. Här kan du komma upp i 200 000 MB SSD-utrymme och få stöd för 3000 GB trafik per månad. Det går alltså att använda sig av Inleed webbhotell även för projekt som kräver lite mer än det som täcker ett mindre företags nätbehov.

Största skillnaden med Prime-paketen är dock beräkningsresurser som du får tillgång till och möjligheten till att få en klart snabbare webbplats. Tjänar du pengar på din webbplats är det svårt att argumentera för de billigare webbhotellspaketen.

Oavsett vilket paket du väljer så är det alltid så att du slipper begränsningar av e-postadresser, databaser och domäner. Det är lagring och trafik som ändras i enlighet med trafik. Paketen är utan startavgift så kostnaden är den månadsavgift som du ser för paketet du vill ha.

Standardpaketen i kombination med Prime-paketen gör att Inleed av många anses som ett av de bästa webbhotellen du kan välja. Du kan växa från en liten hemsida med smal budget till bättre webbhotell och sen även virtuell server samt dedikerad server.

Fler tjänster från Inleed webbhosting

Utöver paketen för webbhosting så kan du välja vissa specifika tjänster från Inleed. De är också prisvärda och håller en god kvalitet.

Aktuella Inleed tjänster är:

VPN

Det går att få hjälp med att surfa anonymt med VPN med Inleed. Du betalar per månad och kan surfa servrar på andra håll i världen. Det här gör det möjligt att forcera GEO-blockeringar. Tjänsten fungerar med 20Gbit/s Backbone. Uppkopplingen är snabb och redundant. Inleed ger sin VPN-tjänst med plattformen OpenVPN.

Backup

Det går också bra att skicka data till Inleeds servrar för att få backup. Du betalar per månad och kan välja från 3 olika lösningar för backup. Om du inte tycker att något av de här backup-paketen passar för dig kan du se om det går att få en skräddarsydd lösning för dina behov.

VPS-server

Steget mellan webbhotell och en egen dedikerad server kan vara VPS och detta erbjuder Inleed. Du kan alltså hyra din egen del av en server. Det finns 3 olika typer av VPS-tjänster att välja från. Dessa har lite olika nivå på lagring, RAM och CPU. Men oavsett vad du väljer så får du stöd för 3000 GB trafik per månad.

Dedikerad server

Om du vill hyra en egen dedikerad server kan du göra det. Här har du också 3 olika alternativ att välja från. Skillnaden ligger i det CPU-, RAM- och hårddisk-stöd du får. Här är det också så att du får stöd för 3000 GB trafik per månad. Lägg till detta att alla dedikerade server lösningar innebär 1000/1000 Mbit/s port.

CO-location för din server

Du kan även välja att lägga din server på en Inleed server. Inleeds servrar ligger i Falun och Tällberg. Med den här tjänsten får du hjälp med administration och viss service såväl som med ström och bandbredd. Månadskostnaden kommer att täcka en IP-adress såväl som stöd för 3000 GB trafik per månad. Här finns det också 3 alternativ att välja från.

Domännamn

Inleed kan givetvis hjälpa dig med att köpa och registrera domännamn. De hjälper dig också med förnyelse och med flytt då det behövs.

Inleed ger dig garanterad upptid

Hur det kommer att se ut med upptid beror lite på den typ av webbhotell som du väljer från Inleed. Prime-paketen är de som ger bästa upptiden men överlag så är Inleed bra på att ta hand om sina servrar. Det är sällan avbrott och det beror på den fina skötseln av Inleeds serverhallar.

Om du vill ha garanti för 99,9% upptid ska du välja ett Prime-paket. Om Inleed inte håller vad de lovar och går under denna procent så får du kompensation i form av en gratis månads webbhosting.

Inleed är ett billigt och prisvärt webbhotell

När vi ser på priserna för Inleeds webbhotell går det bara att konstatera att du får mycket för pengarna. Detta samtidigt som priserna redan från start är låga. Det är svårt att hitta andra billiga webbhostingtjänster som har samma fina personliga support och så väl tilltagna grundpaket.

Inleed webbhotell support

Supporten får mycket höga betyg av användare. Ett stort plus är att den är öppen dygnet runt. Om du bara har tid att sitta med ditt webbprojekt på kvällen så är det inga problem. Du kan använda dig av mejl och chatt när telefonsupporten har gått hem.

Dessutom är Inleeds support duktig. De kan sitt jobb och är bra på att guida dig för att lösa problem eller visa dig hur något fungerar. Du kanske är ny på att använda kontrollpanelen DirectAdmin. Med Inleeds support vid din sida går det snabbt att vänja sig!

Vem ska välja Inleed webbhosting?

Om du ska driva en hemsida eller blogg privat kan du absolut tjäna på att välja Inleed. Inte bara för att det är ett billigt webbhotell. Ponera att du får fin support dygnet runt och att de hjälper dig med att lösa problem på ett pedagogiskt sätt. Det blir tryggt och enkelt att driva den där sajten!

För företag som vill få väl anpassad webbhosting finns det också god mening med att välja Inleed. Det är ett budgetalternativ men det är ett bra budgetalternativ. Dessutom finns det utrymme för att växa.

Variationen av tjänster är god och stabiliteten är också en anledning att välja detta webbhotell.

Inleed bakgrund

Inleed är en tjänst som skapats av Yelles AB som lanserades online 2006. Yelles jobbar med webbutveckling och programmering såväl som med marknadsföring. Inleed webbhotell såg dagens ljus 2008 och visst märks det är att det är branschfolk som ligger bakom.

Servrarna ligger i Falun och Tällberg och Inleed jobbar med backup för alla webbhotellkonton flera gånger per dag. Tjänsten erbjuder flera färdiga paket men den personliga servicen innebär att du alltid kan diskutera med Inleed om unika lösningar för dina webbprojekt.