Hem » Webbhotell » Webbdo Webbhotell

Webbdo Webbhotell

Webbdo Webbhotell LogoBesök Webbdo Webbhotell
Vårt Betyg: 3 / 10

Ett billigt webbhotell utan uppsägningstid och med smidiga paket för privatpersoner och företag. Det kan vara av intresse att se på Webbdo webbhotell om du tycker att ett litet webbhotell med godkänd prestanda kan vara något för dig.

Webbdo har varit med sedan 2009 men har fortsatt vara ett mindre webbhotell. Det är väl värt att jämföra mot andra webbhotell då det finns många bra alternativ.

Fördelar med Webbdo webbhotell

Webbdo är ett litet webbhotell som jobbar på ett transparent sätt. Det ger dig trygghet på så vis att du vet precis vad du betalar för.

De främsta fördelarna med Webbdo webbhosting är:

  • Gratis domännamn. Det ingår alltid ett gratis domännamn.
  • Billigt webbhotell. Du kan få ett mycket lågt pris för ditt webbhostingpaket.
  • Ingen uppsägningstid. Allt är tydligt och transparent och det är säkert att testa.

3 hostingpaket med Webbdo webbhotell

Du kan välja mellan 3 olika webbhostingpaket från Webbdo. De är alla med fördelaktiga priser men under kampanjperioder kan det bli riktigt billigt. Det kan bli under 20 kronor för det första året inklusive domännamn.

Oavsett paket så kommer du att få:

  • Webbhosting utan uppsägningstid
  • Automatisk backup
  • Domännamn som ingår
  • SSD-lagring
  • 99,9 garanterad upptid

Silver

Silver-paketet har 1000 MB SSD-lagring och stödjer 20 000 MB trafik per månad. Här får du 100% av 1 CPU-kärna och 356 MB PHP-minne. Paketet har 3 databaser, 5 e-postadresser, 2 tilläggsdomäner och antivirusskydd. Dessutom får du säkerhetskopior som ligger kvar under 2 månaders tid.

Guld

Guldpaketet har 2500 MB SSD-lagring och klarar 40 000 MB trafik per månad. Här är det 100% av 1 CPU-kärna som gäller samt 612 MB PHP-minne. Paketet ger dig 10 tilläggsdomäner, 15 e-postadresser och 15 databaser. Detta paket kan fungera både för privatperson och för ett mindre företag.

Diamant

Diamant är för företaget som behöver mer kraft. Här är det 8000 MB SSD-lagring samt 70 000 MB trafik per månad som gäller. Du får 100% av 3 CPU-kärnor och 1024 MB PHP-minne. Antalet databaser är obegränsat och samma gäller för tilläggsdomäner och e-postadresser.

Webbdo webbhotell support

Du får support på svenska och kan ta kontakt med email eller telefon. Supporten finns på plats varje dag men med ganska begränsade öppettider. Det gäller dock att komma ihåg att det här är ett litet webbhotell och inte ett enormt företag som kan erbjuda support dygnet runt på engelska.

Vem ska välja Webbdo webbhosting?

Om du är ute efter ett renodlat webbhotell som kan ge dig bra priser är Webbdo ett möjligt val. De kan definitivt ge dig god prestanda och hastighet och deras upptid ligger i topp. Sedan är det förstås så att det inte finns mycket utrymme att växa då det inte erbjuds VPS eller dedikerad server.

För en privatperson och mindre företag kan det fungera utmärkt. Litet webbhotell innebär att allt är lite mindre men samtidigt är paketen som är tillgängliga tydliga och prisvärda (i alla fall med kampanjpriser).

Det finns billigare webbhotell du kan välja och som är riktigt bra alternativ också.

Webbdo webbhosting bakgrund

Webbdo lanserades i mars 2009. Företaget är privatägt (det har sedan starten haft 2 olika ägare) och fokuserar uteslutande på webbhotell och inte på VPS, dedikerad server eller molnhosting. Webbdo fokuserar på att växa utan särskild telefonförsäljning. De litar på att deras nuvarande kunder sprider ryktet om deras webbhotell.