Hem » Webbhotell » Miss Hosting

Miss Hosting

Miss Hosting LogoBesök Miss Hosting
Vårt Betyg: 6 / 10

Kom igång med billig webbhosting med Miss Hosting! Det här är ett prisvärt och flexibelt webbhotell. Det passar lika bra för dig som ska bygga din första hemsida som för dig som behöver en dedikerad server lösning.

Med denna webbhostingtjänst får du tillgång till kompletta lösningar såväl som specifika tjänster du har behov av. De erbjuder allt från enkelt webbhotell för en hemsida till obegränsade paket med alla tillbehör.

Höga användarbetyg bekräftar det som experterna säger, Miss Hosting är ett mycket bra val för många.

Basic
98.75 kr/mån
Utrymme: 100 GBTrafik: ObegränsatDomäner: 1 stMySQL: 1 stMSSQL: 0 st E-postkonton: ObegränsatKontrollpanel: cPanelPHP Memory Limit: 512 MB
PHPASP.NETPythonJSPNode.JSRubySSHFree SSLCron jobsGitBackup
Professional
173.75 kr/mån
Utrymme: 200 GBTrafik: ObegränsatDomäner: 10 stMySQL: 10 stMSSQL: 0 st E-postkonton: ObegränsatKontrollpanel: cPanelPHP Memory Limit: 768 MB
PHPASP.NETPythonJSPNode.JSRubySSHFree SSLCron jobsGitBackup
Ultimate
311.25 kr/mån
Utrymme: ObegränsatTrafik: ObegränsatDomäner: ObegränsatMySQL: ObegränsatMSSQL: 0 st E-postkonton: ObegränsatKontrollpanel: cPanelPHP Memory Limit: 2048 MB
PHPASP.NETPythonJSPNode.JSRubySSHFree SSLCron jobsGitBackup
Priserna visas primärt inkl. moms för lättare jämförelse för privatpersoner.

Fördelar med Miss Hosting

Det är enkelt och prisvärt att använda Miss Hosting som webbhotell. Du får hjälp med allt från domänregistrering till snabb och smidig hemsidedesign. Deras sitebuilder är gjord för att passa väldigt bra för dig som kanske inte har så lång erfarenhet av att bygga och underhålla hemsidor.

De främsta fördelarna med Miss Hosting är:

  • Det är billigt! Håll koll på aktuella kampanjer för att spara pengar på din webbhosting.
  • Du får obegränsad trafik. Detta gäller samtliga paket, även för det enklaste paketet med en hemsida.
  • Du får gott om hårddiskutrymme och minne. Du kan låta dina hemsidor växa med innehåll utan att detta blir problem.
  • Du erbjuds smart sitebuilder och SEO-verktyg. Detta gör det lättare för dig att bygga en bra hemsida som även fungerar fint vad gäller SEO och marknadsföring online.

Framförallt har vi här en riktigt billig webbhostingtjänst. När det blir kampanjdags kan du få startpaketet för under tiolappen och det är klart att det imponerar. Notera dock att det efter välkomsterbjudandet blir lite dyrare. Dock fortsatt prisvärt.

Billigt webbhotell med 3 olika paket

Om du lyckas pricka in en av Miss Hostings kampanjer så kan du få ett väldigt attraktivt pris för webbhotell. Priserna är låga även då de inte kör särskilda kampanjer för sina webbhosting produkter. Miss Hosting har vid det här laget nischat sig som en prisvärd lösning.

Du kan välja mellan 3 olika paket att komma igång med:

Miss Hosting Basic

Det här är nybörjarpaketet som är riktigt billigt. Paketet täcker en hemsida men du får obegränsad trafik. Gratis SSL-certifikat, gratis sitebuilder och obegränsat med email-adresser ingår.

Basic passar bra då du kanske precis har dragit igång din verksamhet och behöver stöd för en smidig hemsida.

Miss Hosting Professional

Om du har en hemsida som är lite större med gott om trafik är Professional-paketet ett möjligt val. Det ger stöd för 10 hemsidor, har liksom Basic obegränsad trafik såväl som gratis SSL-certifikat och sitebuilder. Här får du mer lagringsutrymme och minne.

Professional är för dig som behöver lite mer än nybörjarpaketet till ett lägre pris.

Miss Hosting Ultimate

Det här är Miss Hostings paket för dig som kräver mer. Det inkluderar obegränsat antal hemsidor, obegränsad trafik och obegränsad redundant lagring. Utöver gratis Comodo Standard SSL ingår också verktyg för SEO, 10GB nätanslutning såväl som 100% av 3 CPU-kärnor.

Det här är ett bra paket för dig som behöver ett större stöd och som kan dra nytta av mycket mer minne och hastighet än vad de första två paketen erbjuder.

Miss Hosting hostingtjänster

Med Miss Hosting kan du registrera ett domän och få hjälp med att driva en hemsida. Det går också bra att bygga hemsidan med hjälp av tjänstens sitebuilder på ett enkelt och snabbt sätt.

Välj bland hostingtjänster som:

  • VPS – Betala per timme eller månad och välj den nivå du vill ha. Med Premium Plus VPS kan du köpa IP-adresser från internationella c-nät. Premium Plus ger dig också full kontroll på din servernivå.
  • Magento Hosting – Det här är för dig som driver webbutik. Magento är en av de främsta plattformarna för e-handel. Det går att utveckla Magento i enlighet med hur din e-handel växer och vilken riktning den tar.
  • Dedikerad server – Det finns dedikerade serverlösningar av tre slag. Det här är en bra lösning för dig som vill ha extra gott skydd mot problem som kan orsakas av andra som är aktiva på samma server. Med Dedikerad server kan du via Root installera dina program och konfigurera dessa.
  • Amazon Cloud Partner – Du kan flytta din sajt, app eller annan verksamhet online till Amazon Cloud med hjälp av Miss Hosting. Som samarbetspartner till Amazon Cloud kan de också hjälpa dig vidare med underhåll och övervakning av servrar med detta alternativ.

Bygga hemsida med Miss Hosting

Du behöver ingen särskilt erfarenhet av att bygga hemsidor för att lyckas med Miss Hostings sitebuilder. De använder sig av cPanel vilket är standard och något de allra flesta känner sig hemma med. Du bör inte ha några problem med att klara av installationer.

Med Miss Hosting sitebuilder kan du snabbt bygga en hemsida som ser proffsig ut. Sitebuildern fungerar också bra för att bygga en webbutik. Det är bara att lägga till text och bild. Bilder finns gratis att hämta från Miss Hosting.

Du behöver inte använda någon kodning för att skapa hemsidan. Det hela sker på ett intuitivt sätt. Miss Hosting hävdar att du kan få upp en hemsida på 5 minuter. Du får ta tid när du börjar och se om det stämmer!

Miss Hostings sitebuilder har färdiga mallar att välja från. Det går också att själv skapa något nytt och skräddarsytt. Du kan givetvis använda dig av WordPress som CMS och det går också bra med Drupal, Joomla och Magento. Installation av CMS sker i stort sett automatisk med en-klicks-installation så du slipper sitta och pillra med detta för hand.

Skydd mot attacker och upptid

Miss Hosting garanterar 99,9% upptid. Om något skulle krångla är det enkelt för dig att ta reda på vad som händer. Miss Hosting har en sida online där du kan få direkt besked om specifika URL.

Du ser direkt om det är Miss Hosting eller kanske din internettjänst som strular. Om det skulle vara Miss Hosting får du veta vad som händer och när driftsstörningen kan förväntas vara löst. Webbhotellets serverhallar är ständigt bevakade. Tekniker står redo att lösa problem som skulle kunna störa en hemsidas upptid.

Utöver gratis SSL-certifikat så kan du också dra nytta av smidig backup och ett väl fungerande skydd mot virus. Om du kör med Linux kan du dra nytta av BitNinja. Miss Hosting är aktiva dygnet runt med att övervaka och har DDOS-skydd mot attacker.

Miss Hosting kundtjänst

Du får chattsupport på svenska mellan 8.00 och 17.00. Chattsupporten är dock öppen dygnet runt och du kan chatta på engelska när svenska supporten har gått och lagt sig. Du kan också ringa till kontoret i Stockholm eller skicka ett mejl med din fråga.

Miss Hosting har länge fått beröm för sin support. Dels för att den är effektiv och kunnig och dels för att den är trevlig. Det ska dock sägas att det under vissa tidpunkter kan bli lite väntetid. Chatten är att rekommendera om du vill få snabbt svar och email om du har en mer komplex fråga som kräver ett utförligare svar.

Vem ska välja Miss Hosting?

Om du vill ha ett billigt webbhotell som ger dig bra lösningar för olika nivåer så är Miss Hosting ett bra alternativ. Det betyder att det faktiskt kan vara bra för många. Detta oavsett om du ska driva en enklare hemsida, bygga webbutik eller utveckla ett nätverk med många hemsidor och massiv trafik.

En fördel med Miss Hosting är också att de använder sig kontrollpanelen cPanel som gör det lättare att komma åt funktioner, inställningar och tjänster. Det innebär också att du kan räkna med god anpassning av dina webbprojekt då det i praktiken inte finns någon mer avancerad kontrollpanel.

För ett snabbt och billigt webbhotell för mindre till mellanstora verksamheter är Miss Hosting ett säkert val. Miss Hosting anses vara ett av de mest populära webbhotellen i Sverige idag.

Miss Hosting bakgrund

Miss Hosting är en del av Miss Group. Deras webbhostingprodukt såg dagens ljus år 2014 och de har sitt huvudkontor i Stockholm. Företaget finns också i USA, England, Kanada, Spanien, Mexiko, Bulgarien och Indien. De har datacenter över hela världen! Företaget är ICANN domännamnsregistrerat med NameISP.