Hem » Webbhotell » Simply.com

Simply.com

Simply.com LogoBesök Simply.com
Vårt Betyg: 7 / 10

Webbhosting behöver verkligen inte vara komplicerat. I varje fall inte om du väljer Simply.com som liksom namnet antyder gör det hela enkelt nog. För dig med WordPress sajt är det här ett fantastiskt val med väldigt fin support för detta CMS.

Det är inte bara experterna som gnuggar händerna av förtjusning över Simply.coms produkt. Ta en snabb titt på omdömestjänster online som Trustpilot. Där ligger det genomsnittliga betyget nära 5 av 5 stjärnor! Det skvallrar om att Simply.com erbjuder det användare vill ha.

Basic Suite
50.00 kr/mån
Utrymme: 10 GBTrafik: ObegränsatDomäner: ObegränsatMySQL: 2 stMSSQL: 0 st E-postkonton: ObegränsatKontrollpanel: EgenutveckladPHP Memory Limit: 512 MB
PHPASP.NETPythonJSPNode.JSRubySSHFree SSLCron jobsGitBackup
Standard Suite
100.00 kr/mån
Utrymme: 20 GBTrafik: ObegränsatDomäner: ObegränsatMySQL: 5 stMSSQL: 1 st E-postkonton: ObegränsatKontrollpanel: EgenutveckladPHP Memory Limit: 1024 MB
PHPASP.NETPythonJSPNode.JSRubySSHFree SSLCron jobsGitBackup
Pro Suite
162.50 kr/mån
Utrymme: 100 GBTrafik: ObegränsatDomäner: ObegränsatMySQL: 10 stMSSQL: 2 st E-postkonton: ObegränsatKontrollpanel: EgenutveckladPHP Memory Limit: 1024 MB
PHPASP.NETPythonJSPNode.JSRubySSHFree SSLCron jobsGitBackup
Enterprise Suite
262.50 kr/mån
Utrymme: 200 GBTrafik: ObegränsatDomäner: ObegränsatMySQL: 15 stMSSQL: 3 st E-postkonton: ObegränsatKontrollpanel: EgenutveckladPHP Memory Limit: 1024 MB
PHPASP.NETPythonJSPNode.JSRubySSHFree SSLCron jobsGitBackup
Priserna visas primärt inkl. moms för lättare jämförelse för privatpersoner.

Fördelar med Simply.com webbhotell

Det är lätt att se de billiga introduktionspriserna för webbhotell som den största styrkan med Simply.com. Men det är förstås mycket mer som får folk att uttala sig så positivt om sin erfarenhet med Simply.com

De främsta fördelarna med Simply.com är:

 • Smidig och enkel kontrollpanel. Det blir inga problem med att förstå hur du ska använda dig av kontrollpanelen då du hostar din sajt eller flera hemsidor och butiker med Simply.com.
 • Bra upptid. De ligger nära 100% med 99,9% upptid. Det är inte alla webbhotell som vågar lova en så hög procentsats för upptid.
 • Väl varierade paket. Att ha 3 olika paket för webbhosting är ju normen, men Simply.com har vässat med ytterligare ett proffspaket för de som vill ännu mer. Dessutom kan du ju välja att enbart skaffa domännamn med tjänsten.
 • Mycket bra webbhotell för WordPress. com är ett WordPress webbhotell där du snabbt och enkelt bygger och sköter din WordPress sajt.
 • Snabb och kunnig support. Svaren kommer snabbt från kunnig personal. Lägg till detta att de är bra på att guida dig som annars inte är så intresserad av IT.

4 hostingpaket att välja från

Oavsett vilket paket du väljer så kommer du att få obegränsat med trafik. Lägg till detta obegränsat med bandbredd, databaser, email-adresser och virusskydd och du har ett format som tilltalar de allra flesta.

Med detta sagt finns det förstås några viktiga skillnader mellan paketen. Inte bara deras priser och du bör tänka igenom vilket som kommer att passa dig och ditt webbprojekt bäst.

Basic

Här får du webbhotell med 10 GB SSD-lagring och stöd av 1 CPU-kärna. Passar du på under en kampanj kan du betala så lite som omkring 10 kronor per månad för webbhotellet. Men även då det inte är rea så ligger priset på en behaglig nivå.

Det här är ett bra paket för dig som har grundläggande behov och gärna ser ett gott stöd för WordPress.

Standard

Med Standard paketet så dubblas lagringen till 20 GB. Pris, CPU-kärnor och RAM-minne blir också dubbelt så mycket. Standard är ett mycket populärt val och kan absolut anses vara prisvärt.

Det här webbhostingpaketet har det som passar de allra flesta. Standard-paketet kan fungera mycket bra även för dig som har stora planer framåt.

Pro

Namnet på detta webbhotellpaket från Simply.com säger det mesta. Vi hoppar upp till 100 GB lagring (från Standards 20 GB) och det blir 3 CPU-kärnor. Du kan få ett imponerande introduktionspris där du bara betalar några tiolappar per månad för webbhotellet, men sedan går det upp många gånger om för kommande år.

Det här är ett paket som kan rekommenderas för webbutiker och andra kommersiella hemsidor.

Enterprise

Enterprise paketet dubblar lagringsutrymmet Pro-paketet ger till 200 GB. 4 CPU-kärnor, 2 GB RAM-minne samt ett mycket lågt introduktionspris är stora fördelar med paketet. Paketet kan anses mycket prisvärt om du har behov av största möjliga stöd för ett större webbprojekt där det behövs gott om plats för att utvecklas under kommande månader och år.

Domän

Utöver detta kan du välja att enbart skaffa domän med Simply.com. Om du vänder dig mot den danska marknaden kan det dessutom vara klokt att se lite närmre på deras bevakning av danska domän. Det kan leda dig till väldigt fina klipp på kort tid.

Ett webbhotell som du kan lita på

Något som är mycket viktigt att ta upp när det handlar om Simply.com webbhotell är att det här är en seriös service som du kan lita på. Det handlar inte bara om att du får en vattentät support som går till botten med dina frågor.

Webbhotellet har idag ett grundmurat rykte om sig att vara stabilt och pålitligt. Kombinationen av prisvärda erbjudanden och en tjänst som lever upp till vad webbhotellet går ut med är en vinnande kombination. Lång erfarenhet är en viktig anledning till att det hela fungerar på ett så stabilt sätt.

Oavsett om du jobbar med fokus på Sverige, Skandinavien, Europa eller kanske specifikt Danmark så kan du lita på att Simply.com ger dig stödet du är ute efter för smidig webbhosting.

Simply.com WordPress och WooCommerce

Du kan installera WordPress med ett klick då du använder dig av Simply.coms webbhosting. De har verkligen specialiserat sig på skapandet och driften av WP-sajter. Med snabba servrar och en support som verkligen förstår sig på WordPress så har du hittat rätt. Vi kan kalla det för optimerad WordPress hosting!

På samma sätt kommer du att känna dig som hemma om du driver webbutik med WooCommerce. Här har du bästa förutsättningarna för en snabb och smidig webbutik som har maximal upptid.

Simply.com erbjuder 99,99% upptid och den senaste versionen av PHP som är särskilt väl anpassad för WordPress såväl som WooCommerce.

Är Simply.com ett billigt webbhotell?

Det finns billigare webbhotell men visst kan vi säga att Simply.com är ett billigt webbhotell. Detta särskilt med tanke på vad du får för pengarna.

Ponera att priserna för samtliga paket inkluderar:

 • Övervakning dygnet runt
 • Virusskydd
 • Gratis trafik
 • Obegränsat antal email-adresser
 • Gratis SSL-certifikat
 • Obegränsad bandbredd
 • Obegränsat antal databaser

Dessutom har du en support som ofta hyllas som den bästa bland alla webbhotell online

Med fokus på säkerheten

Simply.com är ett webbhotell som lägger stor fokus på säkerheten. Utöver 24 timmars bevakning av servrar så har de tagit fram viktiga lösningar för att se till att all utrustning är säker. Det finns brandskydd såväl som skydd mot kyla. Deras lösning har lett till en imponerande upptid.

Simply.com support

Hur effektiv supporten blir beror på det paket som du väljer. För Basic och Standard kan du ta kontakt med ett formulär online. Om du inte hittar svaret på din fråga på deras hemsida så får du vänta upp till en timme på att få svar.

Du kan ställa din fråga på svenska och det är en kunnig support som kan WordPress som svarar. Om du vill ha telefonsupport måste du välja Pro eller Enterprise paketet. Då kan du även ringa och diskutera dina frågor.

Trots att man alltså inte får telefonsupport med de enklare paketen så hyllas Simply.com om och om igen för en mycket bra kundtjänst. Det verkar alltså fungera bra på detta vis.

Vem ska välja Simply.com?

Simply.com är ett bra val för de allra flesta. Det här är ett billigt webbhotell som håller hög kvalitet. Ett mycket bra val för dig som tycker om effektiv och pålitligt webbhosting. Med olika paket finns det gott om utrymme att växa. Faktiskt också inom de enklare paketen.

Det vi måste komma ihåg är att priset stiger för det andra året om du fortsätter med Simply.com. Det handlar om prisökningar på över 50% på vissa av paketen. Kom ihåg det då du räknar på hur billigt det blir.

Simply.com bakgrund

Simply.com är ett danskt webbhotell som fram till 2020 kallades för UnoEuro. Det visade sig dock att många tyckte om detta namn precis som om danskan, nämligen att det är lite som att prata med en hel potatis i munnen. UnoEuro bytte till Simply.com som väl beskriver deras målsättning.

Simply.com har erbjudit sina tjänster sedan 2004 och är ett väl etablerat webbhostingföretag. De har idag kunder från flera olika länder, inte bara de nordiska. Hemsidan finns på svenska, danska och engelska. Alla servrar är placerade i ett datacenter i Danmark där de övervakas och kontrolleras dygnet runt.