Hem » Webbhotell » Telia Webbhotell

Telia Webbhotell

Telia Webbhotell LogoBesök Telia Webbhotell
Vårt Betyg: 3 / 10

Känner du för att satsa på något som kan vara något av en chansning? Då kan Telia webbhotell vara något för dig! Telia webbhotell är på ytan en tämligen ordinär webbhosting fördelad på 3 paket.

Det är svårt att hitta fördelar med Telias webbhotell som inte återfinns hos andra webbhotell. Vi rekommenderar att du tittar närmare på de bästa webbhotellen innan du bestämmer dig för Telia eller något annat webbhotell.

Du kan växa om du vill och priset är rimligt. Men ska du verkligen välja Telia webbhotell, läs vidare innan du gör det…

Fördelar med Telia webbhotell

Vi behöver inte orda om nackdelarna med Telia webbhotell som många påtalar online. Låt oss istället fokusera på sakerna som faktiskt är riktigt bra med Telias webbhosting.

  • Stort företag i ryggen. Med Telia i ryggen kan vi lugnt säga att det här är stabil och pålitligt webbhosting.
  • Support på svenska. Telia ger dig givetvis support på svenska!
  • Enkel kontrollpanel. Du förstår hur du ska använda kontrollpanelen och dessutom kan du själv välja om du vill ha Linux eller Windows som operativsystem.

Telia webbhotell – 3 paket

Det finns 3 olika webbhostingpaket att välja från.

Web Start

Det här paketet ger dig obegränsad trafik, 1 MySQL databas, 100 GB utrymme och 50 e-postlådor. Kan fungera bra för en hemsida eller blogg.

Web Smart

Här dubblas utrymme och e-postlådor och du får fler databaser att tillgå. Fast priset är mer än dubbelt så mycket vilket kan vara bra att notera.

Web Unlimited

Det här paketet har obegränsat med utrymme, obegränsat antal e-postlådor och obegränsat antal MySQL databaser. Kan fungera bra för ett större företagsprojekt.

Telia webbhotell support

Om du är företagskund hos Telia har du rätt till en personlig tekniker som kan serva dig. Supporten ges via telefon och email.

Vem ska välja Telia webbhosting?

Det är svårt att argumentera för Telia webbhotell när det finns många bättre webbhotell för så väl privatpersoner som företag.

Kanske känner du en stark tilltro till Telia som företag och vill även lägga din verksamhet där. Vi tror dock du hittar bättre lösningar på andra håll där bra webbhotell som riktar sig till företag som t.ex. Oderland är ett bättre val alla dagar i veckan.